Endívies amb salsa de roquefort i bacó

Recomanació

"Si li voleu donar una mica més d'intensitat, li podeu afegir a la salsa mitja culleradeta de cafè de bovril"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 20 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

3 o 4 endívies (depenent si són grans o no)
250ml de nata per cuinar
125gr de roquefort
100gr de bacó a daus
25ml de brandy
1 pessic de sal

Instruccions

En una paella saltem el bacó fins que estigui dauradet. A continuació hi posem el roquefort trencat a trossos i ho remenem durant 20 segons.

Seguidament hi afegim la nata, el pessic de sal i ho deixem coure a foc mig fins que es desfaci el formatge.

En aquest moment, hi posem el brandy, ho remenem i ho deixem coure a foc lent durant 3-4 minuts i ho reservem.

Agafem les endívies, les rentem i anem traient les fulles i les col·loquem en una safata.

Podem servir les endívies amb la salsa per damunt o a part en un bol.
Que vagi de gust!

més informació
receptes