Empanadilles de poma amb canyella i llimona

Recomanació

"Si voleu fer una mica més de quantitat, podeu utilitzar la poma cuita per acompanyar un plat de porc o d'ànec"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 40 minuts

Recepta per a 5 persones

Preu econòmic

Ingredients

• 1 paquet d'obleas (normalment n'hi van 16)
• 3 pomes grogues
• la pell d'1/4 de llimona
• 1 branqueta de canyella
• 1 ou
• Canyella en pols

Instruccions

Pelem les pomes i les tallem a daus petits. La posem dins una cassoleta juntament amb la pell de llimona i la canyella. Ho deixem coure tot plegat ben tapat a foc baix-mig durant uns 20 minuts.

Passat aquest temps, si aixafem la poma s'hauria de desfer, en cas contrari deixeu-ho uns 5 minuts més i després ho aixafeu amb una forquilla.

Deixem refredar una mica la compota, omplim les empanadilles i les pintem amb un ou batut.

Les coem al forn durant 15 minuts a 180graus (fins que veieu que estan daurades).

Un cop tretes del forn, les deixem refredar uns minuts i els posem una mica de canyella en pols per sobre.

més informació

Ens agraden molt les empanadilles, i les dolces més! Aquesta no és la primera vegada que us proposem fer unes empanadilles de postres, ja fa un temps vàrem publicar la recepta d’empanadilles de xocolata.

Cliqueu a la foto per recordar-ne la recepta!

receptes