Empanadilles de crema de xocolata al forn

Recomanació

"Les podeu farcir de xocolata però també de crema, de melmelada, fer-les salades... hi ha infinitat de combinacions. "

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 20 minuts

Recepta per a 5 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 paquet d'obleas (normalment n'hi van 16 unitats)

Crema de xocolata

1 ou

1 cullerada de cacau

Instruccions

En primer lloc posem a escalfar el forn a 200 graus.

Col·loquem les obleas sobre el marbre i hi posem una cullerada de crema de xocolata al mig.

Les tanquem per la meitat i amb les puntes de d'una forquilla anem pressionant la bora perquè ens quedi ben segellada.

Posem les empanadilles en una safata de forn coberta amb paper de forn i les pintem amb l'ou batut.

Col·loquem la safata a la part mitja del forn i coem les empanadilles durant 10-12 minuts.

Quan les traiem del forn, hi "espolvoregem" el cacau per sobre.

Que vagi de gust!

més informació
receptes