Curry verd de pollastre amb verdures estil Thai

Recomanació

"Podeu utilitzar altres verdures com bròquil, brots de soja, porro… això si, a ser una cocció de només 10 minuts, el tall ha de ser prim"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

50gr de pasta curry verd (si us agrada menys picant afegiu-ne 30 – 35gr)

400gr de llet de coco (una llauna petita)

1 cullerada sopera de salsa de peix

1 pit de pollastre gran

1 ceba morada

1 pastanaga gran

1 pebrot verd dels allargats

1 carbassó petit

1 got d’aigua

4 cullerades d’oli d’oliva

10 fulles d’alfàbrega

200gr d’arròs basmati per l’acompanyament

Instruccions

En primer lloc, tallem el pollastre a tires d’uns tres dits de llarg i les verdures a tires fines i ho reservem.

En un wok o paella fonda hi posem la llet de coco i l’oli d’oliva i quan arrenqui el bull ho deixem coure 2 minuts. A continuació hi afegim la pasta de curry verd, ho remenem fins que quedi ben desfet i ho deixem coure 2 minuts més.

Afegim el pollastre, les verdures i la salsa de peix, ho remenem tot durant un minuts i hi afegim el got d’aigua. Si veieu que us queda molt espès hi podeu afegir una mica més d’aigua.

Ho deixem bullir tot plegat a foc mig durant 10 minuts, passat aquest temps posem les fulles d’alfàbrega, ho remenem tot plegat i ho coem durant 2 minuts més.

Servim el curry verd amb un bol d’arròs basmati.

Que vagi de gust!

més informació

Actualment és molt fàcil trobar tots els ingredients  per preparar el curry verd. La llet de coco, l’arròs basmati i la salsa de peix les trobarem a  pràcticament tots els supermercats.

La pasta de curry potser és una mica més difícil de trobar en un supermercat però segur que la trobareu a botigues on venguin productes asiàtics, al igual que la salsa de peix.

Així mateix, us deixem el link de la recepta que vàrem preparar fa unes setmanes on trobareu les indicacions per bullir l’arròs basmati.

arròs basmati

 

receptes