Cua de rap amb gambes

Recomanació

"Podeu utilitzar diferents tipus de gamba, però la vermella i combina a la perfecció"

Nivell dificultat Mig

Temps de preparació 25

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

4 lloms de rap

16 gambes vermelles mitjanes

1 ceba

100ml de fumet de peix

100ml de vi blanc

sal i oli

Instruccions

En primer lloc pelem les gambes i reservem les cues.

En una casola petita hi tirem un raig d'oli i sofregim la ceba ben picada fins que comenci a estar rossa.

Baixem el foc al mínim i hi afegim els caps de les gambes. Els anem xafant perquè treguin tot el suc.

Passat un parell de minuts hi afegim el vi i el fumet i ho deixem bullir tot plegat 4 minuts.

Ho passem tot pel xino i reservem la salsa.

Agafem ells lloms de rap, els hi posem sal, i els coem a la planxa, un cop cuits els col·loquem al plat.

Fem les gambes a la planxa durant 30 segons per banda i les posem sobre de la cua de rap.

Remenem la salsa perquè quedi ben lligada i amb una cullera la servim per sobre les gambes.

més informació
receptes