Crumble de galeta amb pinya i mascarpone

Recomanació

"Podeu utilitzar formatge mascarpone fresc o un gelat de marscarpone, el que us vingui més de gust. També podeu canviar la pinya per maduixes, mango..."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 35

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 terrina de mascarpone de 250gr
6 rodanxes de pinya
Sèsam torrat

Pel crumble:
100gr de farina
70gr de sucre
30gr de galetes maria
5gr de sucre de vainilla
70gr de mantega

Instruccions

Una mitja hora abans de preparar la recepta traiem la mantega de la nevera perquè agafi temperatura ambient.

Posem a escalfar el forn a 160 graus.

En un bol hi posem la mantega, la farina, el sucre, el sucre de vainilla i les galetes maria prèviament aixafades o picades. Ho remenem tot amb les mans fins que veiem que ens queda una massa de grumolls.

Agafem la safata del forn, hi posem un paper antiadherent i hi col·loquem per sobre els grumolls escampant-los per la safata, que ens quedi ben repartit i amb poc gruix.
Ho posem al forn a la part mitja a dalt i a baix a 160 graus durant 25 minuts.

Un cop el crumble estigui dauradet, el traiem del forn i el deixem refredar uns minuts. N’agafarem trossos i els anirem trencant fent grumolls. Al coure-ho és molt fàcil que us quedi com una massa sencera, només l’heu de trencar amb les mans.

En un got o un bol hi posem el crumble a la part inferior, una cullerada de mascarpone i la pinya tallada a daus per sobre.

Ho acabarem amb una mica de sèsam torrat.

Que vagi de gust!

més informació
receptes