Copa express de xocolata amb nata

Recomanació

"Podeu acompanyar la copa de xocolata amb uns biscuits o si voleu li podeu posar unes galetes maria xafades a la base, sota la xocolata"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 15 minuts + 1 hora per refredar la xocolata

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

1/2 litre de llet

Xocolata desfeta en pols (en la proporció que ens marqui el fabricant per a mig litre)

300ml de nata per muntar

Instruccions

En un cassó posem a bullir la llet, quan comenci a escalfar-se hi posem la xocolata i ho remenem fins que ens quedi bastant espès. Si voleu, li podeu posar una mica més del que toca per espessir-la més.

Servim la xocolata en gots, la deixem 15 minuts fora de la nevera perquè es temperi i la posem a la nevera perquè acabi de refredar i agafar consistència.

Just abans de servir-ho, muntem la nata i amb una màniga pastissera decorem l'interior de la copa. Si no en tenim, la podem posar amb una cullera.

Que vagi de gust!

més informació
receptes