Cookies de xocolata negra amb farina d’espelta

Recomanació

"En comptes de xocolata negra, podeu utilitzar-ne de blanca o amb llet, i si trobeu praliné amb tauleta, el resultat és espectacular!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 3 persones

Preu econòmic

Ingredients

250gr de farina d’espelta
90gr de mantega
1 ou
100gr de sucre
1 cullerada de postra d’essència de vainilla
1 cullerada de postra de llevat (tipus royal)
150gr de xocolata negra de postres

Instruccions

Posem a escalfar el forn a 180º.

En un bol barregem el sucre amb la mantega (que estigui a temperatura ambient). Quan ho tinguem tot ben mesclat, hi afegim l’ou i la vainilla i ho remenem fins que s’hagi integrat.
A continuació, anem afegint la farina amb un tamís, en aquest moment, és millor anar amassant amb les mans. Quan ja ho tinguem lligat, hi posem la xocolata tallada a trossets.

En una safata i posem paper antiadherent i fem porcions amb la massa, les aixafem una mica amb la mà, i les anem col·locant, deixant un parell de dits entre unes i altres.

Posem les cookies a la part mitja del forn, a 180 graus amb la funció de a dalt i a baix.

més informació
receptes