Coca de llardons amb pinyons fàcil i ràpida

Recomanació

"Per posar sobre la coca podeu utilitzar només pinyons o podeu fer la meitat de pinyons i l'altre meitat d'ametlla picada"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 10 persones

Preu econòmic

Ingredients

2 làmines de pasta de full rectangulars

200gr de llardons

75gr de pinyons

1 ou

4 cullerades soperes de sucre

Instruccions

En primer lloc, agafarem els llardons i els passarem per la picadora perquè ens quedin una mica més fins i petits.

Posem a escalfar el forn a 180 graus.

Agafem una de les làmines de pasta de full i la posem sobre el marbre una mica enfarinat. A continuació hi repartim per sobre els llardons picats. Ho tapem amb l'altre pasta de full i li passem el rodet per sobre perquè comencin a ajuntar-se les dues capes de pasta de full.

Seguidament pleguem la massa per la meitat i ho tornem a premsar amb el rodet. Repetim aquesta operació un parell de vegades.

Al final ens quedarà una massa integrada amb els llardons. L'estirem fins que tingui mig dit de gruix. Si us ha quedat un rectangle una mica desigual, podeu retallar-lo una mica perquè us quedi més estètic.

Batem l'ou i pintem la coca, per sobre li posem el sucre i els pinyons i ho enfornem a la part mitja del forn durant 20 minuts a 180 - 200 graus (depenent del forn).

Que vagi de gust!

més informació
receptes