Ceviche de llagostins amb ceba, coriandre, llima i tomàquet

Recomanació

"Per aquesta recepta nosaltres hem utilitzat llagostins cuits però també podeu fer servir gambes, corvina, tonyina..."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts + 3 hores mínim de repòs

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

12 llagostins cuits

5 llimes

1 ceba morada

1 manat de coriandre

1 tomàquet mitjà

Oli d’oliva

Sal

1 dent d'all

Instruccions

En primer lloc espremem el suc de les llimes i el reservem. Pelem els llagostins i tallem les cues en tres talls.

A part, tallem la ceba en juliana fineta, piquem el coriandre i pelem el tomàquet i el tallem a dauets traient les pepites de dins. Pelem l’all i també el reservem.

En un bol de vidre que no sigui molt ample barregem tots els ingredients mirant que quedin coberts amb el suc de llima i hi posem un pessic de sal i un raig d'oli. Ho tapem i ho posem a la nevera un mínim de tres hores. També ho podeu deixar tota la nit.

Ho podeu servir amb unes torradetes.

Que vagi de gust!

més informació
receptes