Carpaccio de xampinyons amb pernil de gla i ruca

Recomanació

"Nosaltres hem utilitzat un pernil d'aglà però també podeu fer-ne servir un d'ibèric o un del país que no sigui molt salat i que estigui tallat molt prim"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 10 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

250gr de xampinyons sencers

75gr de pernil de gla

un grapat de ruca (la servirem al nostre gust)

oli d'oliva verge

Instruccions

En primer lloc, rentem els xampinyons i els tallem una mica la tija.

Seguidament els laminem intentant que quedin finets i els anem col·locant sobre el plat o la safata on els servirem.

A continuació hi posem per sobre el pernil i la quantitat de ruca que ens agradi. Com la ruca té un gust més potent, si en posem molta pot emmascarar el gust de la resta d'ingredients però la mesura final dependrà del nostre gust.

Abans de servir-ho hi posarem un raig d'oli d'oliva verge per sobre.

Si li volem donar un punt de contrast, hi podem posar una mica de pebre negre.

més informació
receptes