Canelons freds amb alvocat i llagostins

Recomanació

"Els canelons freds són un plat perfecte si volem fer un entrant lleuger. Acompanyeu-los d'un vi blanc fresquet i triomfareu!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

20 plaques de caneló

16 llagostins cuits

1 alvocat gran

1 llima

Coriandre

3 tomàquets madurs

oli oliva i sal

Instruccions

En primer lloc, bullim les plaques de caneló i les reservem

En un bol hi posem les cues de llagostí pelades i tallades a trossets, l'alvocat tallat a dauets i el suc de la llima, coriandre a gust, un bon raig d'oli i un polsim de sal i ho remenem amb compte de no xafar l'alvocat.

Col·loquem les plaques de caneló sobre el marbre i les farcim amb la barreja.

Anem posant els canelons en una safata planera.

Ratllem els tomàquets i els afegim un polsim de sal. Posem el tomàquet ratllat per sobre els canelons i hi afegim un altre raig d'oli.

Els podem posar una estona a la nevera perquè quedin fresquets.

Que vagi de gust!

més informació

Els canelons freds amb alvocat i llagostins són una bona recepta per a l’estiu, a entrefogons.cat també us n’hem preparat d’altres com l’amanida de fruits secs amb taronja i vinagreta de mel que per a aquesta època de l’any també ve molt de gust. Feu click a la foto per trobar-ne ràpid la recepta!

oj1b1308_2

receptes