Burger de poma amb carbassa

Recomanació

"Jo utilitzo més carn de porc que de vedella perquè així l'hamburguesa queda més melosa i a més amb la poma hi queda molt bé. Si ho preferiu podeu utilitzar només porc o només vedella"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

400gr de carn picada porc
200gr carn picada vedella
2 pomes
2 culleradetes de postres de sucre moreno
1/4 de carbassa

Instruccions

En un bol hi barregem la carn de vedella i porc i ho salpebrem al gust.

Tallem les pomes en daus petits i les saltegem durant 2 minuts en una paella amb un raig d'oli.

Afegim el sucre moreno a la poma i ho saltegem tres minuts més fins que es desfaci.

Barregem la carn amb la poma i fem 8 boles d'una mida similar. Les aixafem una mica amb la mà i les posem a coure a la planxa a foc mig 3 minuts per cada banda.

A continuació, tallem unes làmines fines de carbassa i les passem trenta segons per la planxa.

més informació

OJ1B9023-Editar_2

receptes