Brandada de bacallà

Recomanació

"Podeu servir la brandada amb unes torradetes, la podeu gratinar al forn o la podeu utilitzar per farcir uns pebrots del piquillo"

Nivell dificultat Mig

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu mig

Ingredients

400gr de bacallà dessalat

300ml d'oli d'oliva

100 ml de llet

2 grans d'all

sal

Instruccions

En primer lloc esqueixem el bacallà fins que ens quedin talls molt petits. Talleu els alls a trossos i reserveu-los.

En una paella o cassoleta posem a escalfar l'oli i hi afegim els alls fins que agafin un color daurat, en aquest moment els enretirem i baixem el foc al mínim.

Afegim el bacallà a l'oli durant tres o quatre minuts i el traiem i apaguem el foc.

Entretant escalfem la llet i la reservem.

Quan el bacallà no cremi, aprofitarem per acabar-lo d'esmicolar una mica més i el posem en un bol.

Agafem la llet i l'anem afegint mica en mica al bacallà. A continuació fem el mateix amb l'oli fins que emulsionem la barreja. Ho podeu fer amb una forquilla o si ho preferiu, amb el turmix a baixa potència, en aquest cas, la brandada us quedarà amb una textura més fina.

més informació
receptes