Botifarra esparracada amb bolets

Recomanació

"Podeu utilitzar molts tipus de bolets, rovellons, camagrocs, rossinyols... fora de temporada, podeu trobar al supermercat un mix de bolets que també us anirà molt bé"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 20

Recepta per a 4 persones

Preu

Ingredients

4 botifarres

600gr de bolets

2 alls

1 grapadet de juliverd

sal

pebre

Instruccions

En primer lloc, traiem la pell de les botifarres i les trenquem a trossets amb la mà i netegem i tallem els bolets.

En una paella posem un bon raig d’oli i quan estigui calent hi posem els alls picats.

Passat uns segons, afegim la botifarra i anem remenant perquè es cuini bé.

Passats tres o quatre minuts, avoquem els bolets a la paella, a foc mig – alt i ho saltegem tot plegat durant uns quatre minuts.

Abans de servir-ho, salpebrem al gust i hi afegim el julivert. Ho remenem bé perquè quedi tot ben repartit.

més informació

oj1b1171_2

receptes