L’arròs amb llet de la Pily

Recomanació

"Avui aquest espai el dedico a la Pily Atoche, la famosa mare d'en Jordi, els tapers que prepara són l'enveja de tota l'oficina, i el seu arròs amb llet una delícia"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 45 minuts

Recepta per a 8 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 litre de llet

10 - 12 cullerades soperes de sucre

250gr d’arròs

1 branca de canyella

la pell de ½ llimona

Canyella en pols per decorar

Instruccions

En una cassola posem ½ litre de llet a foc lent amb l’arròs, la canyella, la llimona i el sucre. L’anem removent de tant en tant.

L’altre ½ litre de llet l’anem afegint a poc a poc durant la cocció. Així evitem que la llet es pugi.

Anem tastant el gra d’arròs fins que estigui al punt que ens agradi. La textura de l’arròs amb llet ha de ser cremosa perquè sinó quan es refredi quedarà massa espès. Si veieu que ha absorbit tota la llet, n’hi podeu afegir una mica més.

Un cop tenim l’arròs al nostre gust, el posem en un recipient i quan hagi refredat una mica el guardem tapat amb paper de film a la nevera.

Es recomana treure’l de la nevera uns 30 minuts abans del seu consum per que perdi una mica la fredor.

A l’hora de servir-lo, si ens agrada, li podem posar una mica de canyella en pols per sobre.

Que vagi de gust!

més informació
receptes