Arròs basmati amb festucs, panses i ratlladura de taronja

Recomanació

"A part de com a entrant, aquest plat us pot servir com a acompanyament per a carns i peixos"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 20 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

250gr d'arròs basmati (1 got i mig aprox)

Aigua (4 gots)

60gr de panses

60gr de festucs sense clova

La ratlladura de la pell d'una taronja

Oli d'oliva

Instruccions

En primer lloc, posem a bullir l'aigua per l'arròs, mentre arrenca el bull, posem l'arròs en un bol i l'omplim d'aigua freda, remenem una mica i el colem. Repetirem aquesta operació tres vegades per treure l'excés de midó.

Quan l'aigua arrenqui el bull, coem l'arròs entre 12 i 15 minuts el deixem reposar amb el foc apagat durant 5 minuts.

Passat aquest temps, posem l'arròs en una safata i hi posem per sobre els festucs una mica picats, les panses i la ratlladura de taronja. Acabem el plat amb un raig d'oli d'oliva i un pessic de sal.

Que vagi de gust!

més informació
receptes