Aperitius fets amb una base de patates xips

Recomanació

"Depenent dels ingredients que hi poseu a sobre, intenteu no deixar-los preparats amb molt temps perquè no s'estovin les patates"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 20 minuts

Recepta per a 8 persones

Preu econòmic

Ingredients

Una bossa de patates xips gruixudes

1 ceba

2 potes de pop mitjanes cuites

300gr de carn picada mixta

1 branca de romaní fresc o una cullerada de romaní assecat

pebre vermell picant

8 tomàquets xerri

Instruccions

En primer lloc, tallem la ceba a juliana i la posem a sofregir a foc mig.

Seguidament, tallem les potes de pop a rodanxes i les reservem.

En un bol, barregem la carn picada amb el romaní i ho salpebrem.

Quan la ceba estigui ben rossejada, la posem a un plat i la reservem fins al moment de muntar els aperitius.

Agafem la carn picada i fem mini hamburgueses, petitetes, d’una mida que ens càpiga bé sobre les xips. Quan les tinguem totes fetes, les guardem.
A continuació, passem les rodanxes de pop per la planxa, 20 segons per banda.

En una safata col·loquem les xips (intentem agafar les més grans de la bossa). A unes els posem un parell de rodanxes de pop i un grapadet de ceba, a les altres, la mini hamburguesa i mig tomàquet xerri per decorar.

Per finalitzar-ho, posem una mica de pebre vermell sobre la ceba i un rajolí d’oli sobre el tomàquet.

Que vagi de gust!

més informació

Per a aquesta recepta nosaltres hem utilitzat patates xips extra gruixudes de l’Aldi, allà les trobareu segur.

patatas-fritas-extragruesas-321

 

Com a suggeriment, us deixem una recepta d’hamburguesa amb romaní i llimona que us vàrem penjar fa un temps. És una recepta de la toscana que li donarà un punt diferent i atrevit als vostres aperitius.

hamburguesa romaní i llimona 2

receptes