Amanida de carxofes amb piquillos i ous de guatlla

Recomanació
"Quan hagueu bullit els ous de guatlla, poseu-los en un bol amb aigua i gel, així els pelareu més fàcilment"
Nivell dificultat Bàsic
Temps de preparació 20 minuts
Recepta per a 4 persones
Preu econòmic
Ingredients
8 carxofes
8 - 10 pebrots del piquillo
12 ous de guatlla
unes quantes nous o si preferiu tonyina en conserva per posar al mig
Instruccions
En primer lloc posem al foc una cassola d'aigua a bullir amb un pessic de sal i mitja llimona per poder fer les carxofes.
En una altra cassola posem a bullir els ous de guatlla durant uns 8-10 minuts.
Netegem les carxofes, tallem els cors per la meitat i de cada part en fem 4 o 5
trossos, depenent de lo grossa que sigui la carxofa. A continuació ho posem a la cassola amb l'aigua i la llimona a bullir durant 10 minuts.
En una fusta, obrim els pebrots del piquillo per la meitat i partim cada part en dos. Els col·loquem al fons del plat.
Un cop bullides les carxofes les anem posant intercalades sobre el pebrot i amb els ous de guatlla partits pel mig.
Al centre del plat hi podeu posar una mica de tonyina o unes nous pelades, com més us agradi.
Per acabar, poseu-hi un bon raig d'oli i una mica de sal.
Que vagi de gust!